Clowns

Al onze clown show/acts zijn een geweldige happening voor zowel circus, als voor bedrijven scholen, instellingen, verenigingen, festivals en braderien.

3 reprises

In 3 kleine reprises van elk ongeveer 5 minuten zullen clown Pino en clown Pipolotta het publiek betoveren met hun lieve en grappige capriolen. Ook het publiek wordt betrokken in de reprise. Interactieve maar vooral grappige reprise voor jong en oud.

 

Clown act

Clown Pino neemt u 12 minuten mee op zijn reis naar de lach. Een reis vol verrassingen waarin enkele personen uit het publiek een actieve rol zullen vervullen. Een act waarbij de lach centraal staat, de tranen over uw wangen zullen rollen en waarbij het gebruikelijke niet gebruikelijk is. Laat u verassen door clown Pino. Ideaal voor opening en feesten van garages, dealers, fietsenwinkels en alle instellingen die met auto's iets gemeenschappelijks hebben.

 

Clowns show

Clown Pino en clown Pipolotta laten in een show van 30 minuten (of 2 keer 20 minuten) uw publiek schateren van het lachen, verbazen van ongeloof, zingen van blijheid, dansen van geluk en staren van verbazing. Een interactieve complete show vol grappen en grollen, magie, muziek, en circus. Hier zal het publiek niet allen toeschouwer zijn maar ook actief deel nemen aan de show. Een show die men zich lang zal herinneren en waar men nog lang over zal praten.