Workshops / Animatie

Workshops

Al onze workshops zijn ideaal voor bedrijven, verenigingen, instellingen, scholen, of scouting. Gelang het aantal deelnemers worden de workshops gegeven door 2 tot 4 professionele circus artiesten. In alle circusdisciplines kunnen zij workshops verzorgen voor groepen tot maximaal 500 personen. Workshop lenen zich ideaal om elkaar beter te leren kennen, elkaar te vertrouwen, voor doorzettingsvermogen, creativiteit en zorgen voor een goede teambuilding.

Workshop

Gelang het aantal deelnemers worden de workshops gegeven door 2 tot 4 professionele circus artiesten. In alle circusdisciplines kunnen zij workshops verzorgen voor groepen tot maximaal 200 personen. Workshop lenen zich ideaal om elkaar beter te leren kennen, elkaar te vertrouwen, doorzettingsvermogen, creativiteit en zorgen voor een goede teambuilding.

Teambuilding

In een bedrijf is het van groot belang dat werknemers onderling in een goede sfeer kunnen samenwerken. Met onze circusteambuilding proberen we die collega's uit de alledaagse werksfeer te halen en ze op een vrij ontspannen en leuke manier met elkaar te laten samen werken. Zo leren de collega's elkaars minpunten en elkaars kwaliteiten kennen. Communicatie, presentatie, samenwerking, prestatie, prestatie onder druk en vertrouwen zijn een van de vele aspecten welke via onze workshops de aandacht krijgen en worden verbeterd. Met acrobatiek gaat het om vertrouwen in elkaar, samen werken en angst durven overwinnen. Met een kleine voorstelling komt het aspect presenteren aanbod, en door met de groep een act te maken komen de aspecten, leiderschap, samenwerken, en communicatie aanbod. Ideaal dus voor uw bedrijf, vereniging, school of instelling.

Minikitin Circus

Dit is een compleet programma met diverse circus workshop en een spectaculaire circus voorstelling. Het totale programma kan plaatsvinden op 1 dag (min. 2 uur), 1 week, 1 maand of 6/8 weken. Circus Minikitin bestaat uit diverse circusworkshops zoals, bal en ton lopen, draad lopen, jongleren met balletjes, ringen, flowersticks en doekjes, Chinese bordjes draaien, diabolo draaien, hoelahoepen, acrobatiek, danslintjes en nog veel meer. Na een periode van oefenen wordt de groep in kleine groepjes gedeeld en wordt er met elke groep een act geoefend. Aan het einde van het programma wordt er een spectaculaire circusvoorstelling gegeven, compleet met piste, circus decor en muziek. Het is zelfs mogelijk om kostuums, licht en rookmachines te gebruiken tijdens de voorstelling. Een geweldig circus project voor o.a. basisscholen, bso, nso, buurtverenigingen, en verenigingen. Zeer leuk voor groep 8 als afsluiting van hun basisschool. Weer eens iets anders als dan een musical.

Animatie

Al onze animaties zijn geschikt om publiek voor een lange tijd te vermaken tijdens openingen/feesten van bedrijven, instellingen, sportverenigingen, winkeliersverenigingen, scholen, scouting, of buurt verenigingen maar ook ideaal voor braderieën. Animaties zijn er in de vorm van circus workshops, schminken, figuur ballonnen draaien, knutselen.

 

 

Schminken

Clown Pino en clown Pipolotta schminken kinderen van alle leeftijden, of zij nu prinsesje, bloempje, leeuwtje of clown willen zijn.

Figuur balonnen

Clown Pino en clown Pipolotta vermaken u kinderen met figuur ballonnen. Van bloempje tot hond, van zwaard tot lieveheersbeestje.